Notícies

Presentació del poemari guanyador del 40è Miquel de Palol (2017)

By 22 de Desembre de 2017 Desembre 3rd, 2018 Cap comentari, sigues el primer!

El passat 8 de març va presentar-se a la ciutat de Girona el llibre La saliva dels morts, d’Albert Garcia Elena, 40è Premi Miquel de Palol de poesia (2017). L’acte, que va tenir lloc a la Fundació Valvi, va ser presentat pel president de la Fundació Bertrana, Joan Domènech, i pel poeta gironí Lluís Lucero.

Al llarg de cinquanta-cinc poemes breus, contundents i esmolats, La saliva dels morts proposa un recorregut individual per un escenari devastat i en silenci. El llibre d’Albert Garcia Elena és una crua confessió personal —allunyada de tot lirisme— que gira al voltant de la identitat i de l’espècie humana i el seu lloc al món, sense cap altre testimoni que la consciència del jo poètic.

Fes un comentari

Utilitzem AKISMET per reduir l'spam. Aquí pots veure com gestiona les dades dels teus comentaris.

© Fundació Prudenci Bertrana

Política de protecció de dades