Notícies

Presentació del llibre El far, de Maria Carme Roca, guanyadora del 51è Premi Bertrana de novel·la

By 21 de novembre de 2018gener 28th, 2019Cap comentari, sigues el primer!

L’escriptora barcelonina Maria Carme Roca va presentar a la llibreria Empúries El far (editorial Columna), la novel·la amb la qual va guanyar el Premi Prudenci Bertrana de novel·la 2018. L’autora narra una història plena de dificultats en les relacions familiars amb la força dels petits detalls i d’un secret amagat durant molts anys.

L’escriptor i periodista Martí Gironell va ser l’encarregat de comentar la novel·la de Roca, un viatge d’emocions en el temps i en l’espai que té com un dels escenaris principals el far de l’illa de Buda, al delta de l’Ebre. A la novel·la també hi ha un viatge en el temps des de finals del segle XIX fins al present, passant pel segle XX.

La guanyadora del premi té una llarga trajectòria en el món editorial, amb una cinquantena de publicacions de diversos gèneres, com ara narrativa curta, literatura juvenil i infantil o assaig.

 

Imatge extreta del compte de Twitter de la Llibreria Empúries @troaEmpuries

© Fundació Prudenci Bertrana

Política de protecció de dades